Projekt Euromelanoma promič" />
EUROMELANOM 2022. i u našoj općini - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Projekt Euromelanoma promiče i dijeli informacije o prevenciji karcinoma kože, ranom dijagnosticiranju i liječenju. Na čelu projekta je mreža europskih dermatologa koji svoje vrijeme velikodušno posvećuju zajedničkom cilju.


Rak kože najčešći je kod osoba iznad 50. godine života i onih koje su dugo i često bile izložene suncu. Međutim, od melanoma mogu oboljeti i mlađe osobe. Neka vam pregledi vaše kože postanu navika. Pregledajte cijelu kožu jednom mjesečno. Sumnjive promjene se pojavljuju i na teško uočljivim područjima tijela. Pregledajte cijelo tijelo, u velikom zrcalu, naprijed i straga.


Projekt Euromelanom 2022. koji na našem otoku traje od 22.06. - 26.06.2022. i u  kojem redom sudjeluju grad Supetar, općina Bol, općina Postira, općina Nerežišća, općina Selca, općina Milna, općina Pučišća i općina Sutivan ovim putem želimo Vas obavijestiti o mogućnosti obavljanja besplatnog pregleda i u našoj općini.


Na području Općine Selca pregledi će se obavljati u Područnoj školi Sumartin, na adresi Porat 1 i to dana 23., 24. i 25. lipnja 2022. godine (četvrtak, petak i subota) u dvije smjene:


jutarnja smjena 9,30-14,00 sati ( pauza 15 min )


popodnevna smjena 14,00 - 19,00 sati ( pauza 15 min ) 


Svoj termin morate rezervirati na vrijeme i to u Sumartinu, Ured Turističke zajednice Općine Selca na broj telefona 021/648 – 209 ili putem maila: info@visitselca.com


Organizacija i sponzorstvo:


OPĆINA SELCA &


Turistička zajednica Općine Selca
Natrag
scroll to top