Božićna čestitka - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Božićna čestitka


Povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića i nadolazeće Nove godine upućujemo iskrenu čestitku


 

 

 

Poštovani stanovnici Općine Selca!

 

 

Iščekujući Božić, Blagdan obitelji i zajedništva razmišljamo o postignućima u proteklom razdoblju, ali i aktivnostima za nove korake u bolje sutra. Godina za nama je bila puna izazova, neizvjesnosti i brige. Vjerujem da je nitko od nas neće pamtiti po dobrom, osim osobnih uspjeha i ostvarenja koja su uvijek iznad ovih „vremenskih“ ograničenja i predstavljaju radost bez obzira u kojem se vremenu i okolnostima ostvaruju.

Tiha i radosna noć Božića nas ispunjava snagom optimizma, solidarnosti i ljubavi prema bližnjima i kao takva neka zakuca na vrata svakog doma u Općini Selca i obogati Vas neprolaznim vrijednostima koja su temelj osobnog, obiteljskog i društvenog uspjeha. Ovog Božića budimo odgovorni jedni prema drugima i napravimo taj mali napor da blagdane dočekamo i otpratimo zdravi, jer zdravlje je naposljetku osnovni preduvjet bilo kakvog uspjeha i zadovoljstva. 

 

 

Kroz svakodnevnu suradnju, podršku i povjerenje, a marljivošću, tolerancijom i zajedničkim vrijednostima koje dijelimo s jasnim ciljevima možemo se lakše suočiti sa svim problemima i izgrađivati svoj dom u Općini Selca.

U tom uvjerenju, a u ime Općinskog vijeća Općine Selca, Jedinstvenog upravnog odjela Općine Selca, zamjenika Općinskog načelnika i svoje osobno ime, svima Vama, Vašim obiteljima, prijateljima, ljudima dobre volje, svim poslovnim partnerima želim čestit Božić i sretnu Novu 2021. godinu s puno zdravlja i blagoslova. 

 

 

Radost i veselje neka uđe u naša srca, obitelji i domove!

 

 

S osobitim poštovanjem,

Ivan Marijančević

Općinski načelnikNatrag
scroll to top