Važna obavijest iz Crvenog križa Volonteri - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Važna obavijest iz Crvenog križa Volonteri


Crveni križ Brač poziva sve koji su spremni svoje slobodno vrijeme staviti u službu humanosti u budućem razdoblju da im se jave na broj 097/651-9549


 

Prijava se daje na način da na broj 097 651 9549 SMS porukom pošaljete svoje ime i prezime, adresu, dostupnost i spremnost stavljanja na raspolaganje vlastitog vozila te dostupnost tijekom dana (Jutro - Poslijepodne - Cijeli dan).


Javit će vam se dežurni operater KSOB i provjeriti podatke još jednom, arhivirati ih kako bi se kasnije mogli koristiti za potrebe budućih akcija na području otoka Brača, sa naglaskom na pomoć posebno ugroženom dijelovima otočne populacije.


Slanjem SMS prijave na navedeni broj i njenom kasnijom potvrdom operateru kriznog stožera obvezujete se biti u pripravnosti, te djelovati u slučaju potrebe pod izravnom nadležnosti Crvenog križa Brač, slijedeći upute odgovornih osoba.


Za otklanjanje svih nejasnoća i dodatne informacije nazovite Matu Mladinu iz Crvenog križa Brač broj 098/191-3210.


Pozivamo vas da se prijavite i tako date svoj doprinos jačanju resursa svih službi koje su na sebe preuzele odgovornost očuvanja zdravlja i sigurnosti naših otočana.Natrag
scroll to top