Program logopedske terapije - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Program logopedske terapije


Obavijest za roditelje djece polaznika vrtića i osnovne škole, korisnika logopedske terapije


 

Općina Selca i tvrtka LOGOFON iz Zagreba, 2017. godine su krenuli sa suradnjom temeljem koje se je pružala  logopedska  pomoć za djecu Općine Selca, polaznike Dječjeg vrtića i osnovne škole.


Kako se radilo o pilot projektu, Općina Selca je preuzela financiranje kompletnog programa kako bi svi zajedno procijenili učinke istog na našu djecu. S obzirom da su rezultati i više nego zadovoljavajući, a broj djece uključene u terapiju gotovo nepromijenjen, odlučili smo nastaviti s projektom i u ovoj školskoj godini.


Prosječni  trošak logopedske terapije za jedno dijete iznosi cca. 600,00 kuna mjesečno, dok su ostali fiksni troškovi cca. 500,000 kuna godišnje po djetetu.

 

Općina Selca je spremna od listopada ove godine (Šk. god. 2018/19) podmirivati 50% nastalih troškova logopedske terapije i kompletne ostale troškove.

Pozivaju se roditelji da u roku od 8 dana od dana primitka dopisa kojeg su im uručile naše tete iz vrtića i školska pedagoginja, dostave potpisanu Izjavu ukoliko su suglasni snositi  preostalih 50 % troškova logopedskih usluga (75 kn/h odrađene logopedske terapije, odnosno prosječno oko 300,00 kn/mjesečno).

 

 

S poštovanjem,

 

                                                                                                  OPĆINSKI NAČELNIK :


                                                                                                   Ivan MarijančevićNatrag
scroll to top