Obavijest o početku radova na mrtvačnici - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Obavijest o početku radova na mrtvačnici


Nakon provedenog postupka javne nabave i sklapanja Ugovora o izvođenju radova krenuli radovi na izgradnji mrtvačnice u Selcima


 

Nakon odrađene procedure izbora najpovoljnijeg ponuditelja i provedenog otvorenog potupka javne nabave (ev. br. nabave E-MV 05/17), Općina Selca je dana 6. studenog 2017. donijela Odluku o odabiru i ovaj posao povjerila firmi Berica d.o.o. iz Nerežišća koja je udovoljila svim uvjetima iz natječaja. Ugovor o izvođenju radova je potpisan početkom prosinca 2017., a sami radovi su krenuli 8. siječnja 2018.


Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.933.840,50 kn (s PDV-om), a stručnog nadzora 50.000,00 kn (s PDV-om). Sredstva su osigurana iz više izvora, odnosno 1.400.000,00 kuna iz izdvojenih sredstava poreza na dohodak akumuliranih na računu MRRFEU, potporom Splitsko - dalmatinske županije, a ovaj projekt je prijavljen i na Javni poziv fonda za razvoj otoka u 2018. godini, gdje također očekujemo potporu.


Ovo je dugo očekivani projekt koji će zasigurno poboljšati komunalni standard za naše građene, i omogućiti da s pokojnicima postupamo dostojanstveno i s puno pijeteta.


Objekt će se izgraditi ispred ulaza na novo groblje u Selcima, a u sklopu ovog projekta predviđena je i izgradnja potpornog (ogradnog) zida, kao i uređenje okoliša, te spajanje starog i novog dijela groblja u jednu cjelinu. 


 


 Natrag
scroll to top