Besplatne edukacije za poduzetnike i obrtnike SDŽ - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Besplatne edukacije za poduzetnike i obrtnike SDŽ


Edukacija Poslovnog uzleta Splitsko-dalmatinske županije će se održati 27. listopada 2017. u Vijećnici na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4) s početkom u 10:00 sati.


 

Svi poduzetnici i građani zainteresirani za besplatne poslovne edukacije imat će priliku sudjelovati na interaktivnim radionicama u sklopu Poslovnog uzleta Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati 27. listopada 2017. u Vijećnici na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4) s početkom u 10:00 sati.


Poslovni dnevnik četvrtu sezonu zaredom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavaju svoja poslovna znanja i vještine. Upravo je malo i srednje poduzetništvo posljednjih godina u Hrvatskoj postalo iznimno bitan segment gospodarstva koji s preko 50% pridonosi u kreiranju bruto domaćeg proizvoda. Važnost tog segmenta gospodarstva prepoznao je Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama diljem Hrvatske koji zajedničkim snagama preko besplatnih edukacija i radionica nastoje potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.


Manifestaciju će otvoriti zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Mislav Šimatović i gospodin Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije. Nakon pozdravnih govora će gospodin Anđelko Katavić predstaviti "Program Splitsko-dalmatinske županije", a potom će lokalni poduzetnici raspravljati o načinima razvoja poduzetništva.


Za sve koji žele naučiti kako uspješno voditi poslovanje i kada nisu u uredu pripremili smo vam 30-minutnu edukaciju gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a o "Cloud uslugama", a potom će gospođa Željka Marić iz Hitro.hr-a održati radionicu o tome "Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?". Glavni i završni dio dana je dvosatna radionica "Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu" koju će održati gospodin Tonči Drlje iz Visoke škole Aspira. Na radionici ćete moći iz prve ruke saznati koja su to očekivanja gostiju i o čemu ovise, kako ostaviti dobar prvi dojam i kakav utjecaj osobni stavovi mogu imati na kvalitetu rada s gostima.


Poslovni uzlet ulazi u četvrtu godinu postojanja, stoga se pozivaju svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.


Iako su edukacije besplatne, broj polaznika je ograničen stoga svoje mjesto osigurajte na linku za PRIJAVU, broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.


Detaljan program edukacija Poslovnog uzleta Splitsko-dalmatinske županije možete pogledati


OVDJE.Natrag
scroll to top