Obavijest iz Agencije za obalni i linijski pomorski prijevoz - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Obavijest iz Agencije za obalni i linijski pomorski prijevoz


Obavijest o početku provjere prava korisnika na povlašteni prijevoz


 

Koristimo priliku da Vas izvijestimo da će Agencija za obalni linijski pomorski prijevoz, od ponedjeljka 17. listopada 2016. započeti sa periodičkim provjerama prava korisnika na povlašteni prijevoz, odnosno učeničkih iskaznica.
  • Svi učenici, odnosno sve učeničke iskaznice, koji provjerom u Registru učenika CARnet-a, nemaju upisanu redovnu školsku godinu 2016./2017. će biti provjerom PONIŠTENE jer ti korisnici više nemaju status učenika te temeljem toga ne mogu ostvarivati ni pravo na besplatan prijevoz kao učenici.

  • Učenici koji su upisali fakultet će kroz sustav dobiti pravo na povlašteni prijevoz na svojim X-icama automatskom obradom bez potrebe da podnose zahtjeve za izdavanjem studentske otočne iskaznice. Njihove učeničke iskaznice će također biti poništene zbog promijene statusa korisnika. Oni studenti koji nisu dobili na fakultetima X-icu prilikom početka studentske godine, ili studenti koji imaju X-icu ali brodar ima problema prilikom očitanja iste, moraju u poštanskim uredima ipak podnijeti zahtjev za izdavanje otočne iskaznice za studenta.

  • Korisnici koji su promijenili mjesto prebivališta ili više nemaju prebivalište na otoku također nemaju pravo na povlašteni prijevoz kao učenici koji imaju prebivalište na otoku te će im iskaznice biti poništene.

  • Svi učenici koji su mijenjali osobne podatke i osobnu iskaznicu primjerice zbog promjene imena/prezimena moraju ishoditi nove učeničke iskaznice zbog promijenjenih podataka jer će im postojeće biti poništene u procesu provjere. 


Krajem listopada nastaviti će se provjere studentskih iskaznica za povlašteni prijevoz i prava njihovih korisnika na isti način kao i provjere učenika.


 


S poštovanjem,


 


AGENCIJA ZA OBALNI LINIJSKI POMORSKI PROMET


Ulica grada Antofagaste 6, Split


Tel. 021/329-370


Fax. 021/329-379


www.agencija-zolpp.hrNatrag
scroll to top