Sanacija, proširenje i uređenje ulaza u N" />
Uređen ulaz u Novo Selo - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Sanacija, proširenje i uređenje ulaza u Novo Selo - spoj županijske ceste i ulice Pod Selo


 

Ovog ljeta je u Novom Selu saniran dio komunalnih instalacija - vodoopskrbe u ulici Pod selo a vrijednost izvedenih radova je 120.000,00 kn. Nakon završetka radova i betoniranja sanirane dionice nedavno se je krenulo u uređenje ulaza od strane županijske ceste na način da je prilazni put proširen, smanjen je nagib i izgrađen potporni zid.


Radove je izvela lokalna firma "Palante gradnja" a sve ovo je priprema za asfaltiranje cijele dionice (od ulaza s županijske ceste do Pijace), koje će uslijediti početkom sljedeće godine. Vrijednost radova je 50.000,00 kn.


Cilj je uređenje i proširenje svih glavnih ulaza u mjesta (posebno kritičan ulaz u Selca i proširenje Tolstojeve ulice) čime će se značajno povećati sigurnost prometovanja na tom dijelu, te završetak projektiranja rotora u Radonji (koji je sastavni dio projekta nove Ribarse luke i Sportske lučice.


Prezentacija tih projekata kao i njihovo javno izlaganje će biti organizirano do kraja ove godine na način da će biti organiziran javni uvid u prostorijama općine i preko naših web stranica.
Natrag
scroll to top