Općina Selca dio nacionalnog projekta Finoteka.com - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Općina Selca dio nacionalnog projekta Finoteka.com


Općina Selca je član Finoteke, iskoristite mogućnost plasiranja svojih domaćih proizvoda do krajnjih kupaca


 

Dragi prozvođači hrane, • želite biti sigurni da ćete prodati svoje proizvode?

 • želite svoje proizvode prezentirati kupcima bez ikakvih troškova?

 • želite slati pakete sa svojim proizvodima koji će u roku 24 h stizati od Vas na bilo koju adresu kupca u RH - uz najpovoljnije cijene dostave?

 • želite izbjeći nekorektne prekupce i prodavati hranu izravno krajnjim kupcima?

 • želite drastično uštedjeti Vaše vrijeme i novac?


Bez obzira jeste li mali ili veliki proizvođač hrane, unesite već sada svoje proizvode u ponudu na www.FINOTEKA.com! Ne gubite vrijeme, ne čekajte sezonu, UKLJUČITE SE VEĆ SADA - potpuno besplatno!


VEĆ SMO 7 GODINA S VAMA!


FINOTEKA.com je projekt koji je u proteklih nekoliko godina tisućama hrvatskih proizvođača hrane pomogao da lakše prodaju svoje proizvode. Možemo pomoći i Vama, a jedino što trebate učiniti Vi kao proizvođači hrane jest da unesete svoje proizvode u ponudu i da jednostavno pričekate da Vam stigne potražnja. Naš je posao da kupce hrane na razne načine obaviještavamo o Vašoj ponudi!


DOKAZANO SMO USPJEŠNI!


FINOTEKA.com jedinstveni je hrvatski projekt za kupnju domaće hrane bez posrednika, izravno od hrvatskih proizvođača! Redovno surađujemo s najpoznatijim hrvatskim medijima, s LAG-ovima, s mnogim Općinama i Gradovima te s mnogim drugim subjektima iz cijele RH koji su nas prepoznali kao Centralno mjesto tržišta domaće hrane. Iskustva naših korisnika bezbroj su puta prezentirana u mnogim medijima (npr. u večernjem Dnevniku HRT-a, Jutarnjem i Večernjem listu kao tema tjedna na 2 stranice, u Plodovima zemlje na HRT-u...) te su ujedno i najbolji dokaz koliko FINOTEKA.com koristi proizvođima i kupcima domaće hrane. Sigurni smo da si želite olakšati i povećati prodaju Vaših proizvoda te Vas iz tog razloga pozivamo da i Vi, uz vrlo konkretne koristi za Vas, postanete dio velike obitelji FINOTEKA.com!


DETALJNIJE O FINOTEKA.com
 • FINOTEKA.com prva je hrvatska internet tražilica proizvođača domaće hrane i njihovih proizvoda, koja je s vremenom postala i Centralno mjesto tržišta domaće hrane u Republici Hrvatskoj. Trenutno imamo više od 2000 hrvatskih proizvođača hrane uključenih u projekt, s tisućama domaćih proizvoda u ponudi. Znamo da kupci uvijek idu tamo gdje je najbolja ponuda, onda nije ni čudo što je mnogim našim proizvođačima registracija u FINOTEKA.com vidljivo povećala prodaju.

 • Isključivi razlog zbog kojeg FINOTEKA.com postoji povezivanje je ponude hrvatskih proizvođača hrane s kupcima hrane. Sva naša djelovanja i naše akcije od kada FINOTEKA.com postoji, bile su poduzete s jednim jedinim ciljem - da pomognemo domaćim proizvođačima hrane da lakše prodaju svoje proizvode, odnosno kupcima domaće hrane da pronađu dobavljače.

 • FINOTEKA.com usko je specijalizirana internet stranica namijenjena isključivo sudionicima tržišta hrane pa je time zasigurno i najbolje mjesto za predstavljanje Vaše proizvodnje i proizvoda.

 • Projekt je namijenjen kako vrlo malim proizvođačima, tako i onima koji svoje proizvode prodaju isključivo na veliko. Naime, proizvođači prilikom dodavanja proizvoda (nakon popunjavanja obrasca za registraciju) unose podatak prodaju li svoje proizvode "na malo" i/ili "na veliko". ". Tako će npr. proizvođači koji žele svoje proizvode prodavati npr. voćarnicama, restoranima, trgovinama, trgovačkim centrima i sl., kod popunjavanja obrasca za prijavu unijeti opciju "veleprodaja", a proizvođač Ivo Ivić, koji želi prodavati npr. papriku krajnjim potrošačima, u obrazac za unos proizvoda unijeti opciju "maloprodaja". Oni koji prodaju i "na malo" i "na veliko", prilikom popunjavanja obrasca će unijeti i opciju "maloprodaja" i opciju "veleprodaja".

 • Kod izrade sustava FINOTEKA.com maksimalno smo uzeli u obzir specifičnosti hrvatskoga tržišta hrane te tako "iz nule" izradili kompletni sustav prilagođen konkretno hrvatskim tržišnim prilikama. To znači da je cjelokupni projekt razrađen do detalja, sve kako bi bio maksimalno koristan upravo hrvatskim proizvođačima hrane i njihovim kupcima.

 • Bit ćete promovirani kontinuirano minimalno 12 mjeseci od Vaše registracije u FINOTEKA.com, tj. i u periodu godine kada ne traje sezona prodaje Vaših proizvoda. Tako ćete moći ugovoriti suradnju s kupcima unaprijed. Naime, praksa je pokazala da kontakt i dugoročna suradnja s kupcima često započinju i prije sezone prodaje proizvoda (ako je proizvod sezonski).

 • Korištenje sustava FINOTEKA.com potpuno je besplatno za sve one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača, kao i za same proizvođače hrane. Eventualne dodatne usluge proizvođačima će se dodatno i naplatiti, naravno, tek ukoliko se proizvođač za njih odluči.

 • FINOTEKA.com zbog svoje striktne opredijeljenosti isključivo za HRVATSKE prehrambene proizvode, dovodi HRVATSKE proizvođače u poziciju da se lakše odupru prekomjernom uvozu hrane. Prema tome, svaki daljnji razvoj ovog projekta izravno će pridonijeti razvoju hrvatskog gospodarstva.Ukoliko trebate dodatnu informaciju ili pojašnjenje, KONTAKTIRAJTE NAS!Natrag
scroll to top