Ljetna škola nogometa u Povljima - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Ljetna škola nogometa u Povljima


„Športsko društvo Fortuna“ Povlja otvara "Ljetnu školu nogometa" u razdoblju od 15.07. do 15.08.2016.godine i to za djecu koja su godište od 2001. do 2004.godine.


 

Želja organizatora je okupiti što veći broj djece s Brača, djece koja dođu na ljetne praznike i djece gostiju koja dođu na ljetovanje sa ciljem da ta škola postane međunarodna i s vremenom preraste u tradiciju zajedničkog druženja i uspostave ljepih prijateljstava djece ali i odraslih kroz sport.Organizator poziva sve turističke iznajmljivače, prvenstveno Općine Selca ali i ostale da ovaj sadržaj ponude svojim potencijalnim gostima. Možda baš to bude ključni element kod odlučivanja obiteljskih ljudi s djecom da odaberu naš otok, selačku općinu i Povlja kao svoje mjesto za odmor, a članovi Športskog društva Fortuna će se potruditi da djeca budu zadovoljna.

Iz društva pozivaju i potencijalne sponzore i eventualne mecene ove hvale vrijedne inicijative da se uključe u projekt svojim donacijama kojima će se nabavljati potrebni rekviziti, lopti i ostale opreme kao i za uređenje igrališta kako bi se djecu dočekalo u pravim uvijetima.

Ukoliko ste u mogućnosti pomoći i mi vas ovim putem pozivamo da vašu donaciju uplatite izvršite na račun društva;

„ŠPORTSKO DRUŠTVO FORTUNA" POVLJA
Velike skale 1
21423 Povlja
RAČUN: HR6523300031100114042
MODEL: HR99

Kontakt osoba: Tonči Zlatar 099/316-6657Natrag
scroll to top