Prijenosni šalter MUP-a u općini Selca - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Prijenosni šalter MUP-a u općini Selca


Obavještavamo građane da će se prijenosni šalter upravnih poslova dana 24. ožujka 2015. (utorak), nalaziti na na području općine Selca, u vremenu od 8 do 14 sati!


 

Riječ je o projektu Ministarstva unutarnjih poslova kojim  je osiguran mobilni ured za obavljanje upravnih poslova kako bi se poboljšala kvaliteta i dostupnost pružanja usluga te unaprijedila suradnja s građanima.


Na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, PP Brač nalazit će se na sljedećim lokacijama:  • Općina Selca: 24. ožujka 2015., u Povljima (prostor Galerije) od 8,30 do 10,30 sati i Sumartinu (prostor TZ-a) od 11,30 do 14 sati


Tijekom boravka mobilnog šalterskog ureda, građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovanja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole i registraciju vozila. Uz zahtjeve za izdavanje isprava potrebno je priložiti propisane fotografije, a moguće je gotovinsko plaćanje cijene isprava i upravne pristojbe.


Pozivamo sve građane, a posebno one kojima je dolazak u nadležne policijske postaje otežan, da iskoriste mogućnost rješavanja svojih zahtjeva, uz napomenu da se zahtjevi mogu podnositi bez obzira na mjesto prebivališta.


MINISTARSTVO UNUTARNJIH POLOVA


POLICIJSKA UPRAVA SPLITSKO - DALMATINSKA


POLICIJSKA POSTAJA BRAČNatrag
scroll to top