Ovakav događaj ne pamti naša Pijaca u Sel" />
Vjenčanje za pamćenje - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Ovakav događaj ne pamti naša Pijaca u Selcima i zato vas s radošću obaviještavamo o vjenčanju koje nas je svih razveselilo, vjenčanju našeg Pera i Monike!


 

Vjenčanje za pamćenje: više od 600 svatova slavilo ljubav Monike i Pere


U Pražnicama i Selcima u proteklu nedjelju vjenčali su se 26-godišnja Pražničanka Monika Burić i 35-godišnji Selčanin Pero Bošković.

Takvu svadbu upriličenu na Pjaci u Selcima, na trgu pred crkvom, ni najstariji ne pamte. Oko 550 uzvanika pridošlih s raznih strana i stotinjak domaćih koji su im se tijekom noći pridružili proslavilo je njihovih 11 godina druženja, od čega osam i pol godina čvrste veze.


Suze radosnice


- Plaka san na 90 posto mise u Pražnicama. Ponile su me emocije, a kad smo rekli DA, pet minuti smo se u plaču samo grlili. To je to. I te kako se vridilo borit za ovakvu ljubav. Pa i kad se dogodija prekid od dvi i po godine, virova san u nas dvoje - jutro nakon svadbe rekao nam je Pero, inače pjevač popularnog otočnog dua "Slaven i Pero", kojemu je kumovao prijatelj Ivica Glušević.


Feštu su otvorili mladenci najpoznatijom plesnom scenom iz "Prljavog plesa", a nakon toga nastala je luda zabava uz zagrebačke grupe "Gazde" i "Status". Pjacu su oni na nogama držali do šest i pol sati ujutro.

Oni koji su "preživjeli" pričat će da su još uru nastavili uz nastup mladoženje, kolege mu Slavena i bračkog pivača Kole.

- Odlučili smo se na ovako brojnu feštu jer smo tili okupit obitelj, rodbinu, prijatelje, drage ljude. I eto ga na, u tren se skupilo više od 500 svita, pa se pridružilo još i onih stotinjak šta su nas došli vidit - kaže Pero.


Počelo s kolačićem


A sve je počelo prije 11 godina kada je Pero u Pražnicama primijetio jednu smišnu curu, tada 15-godišnju Moniku.

Navečer su se sreli na fešti, malo proćakulali, nekoliko mjeseci poslije započeli ljubavnu vezu. Bilo je tu i skrivanja, potajnih dogovora, ali ljubav je trajala. I onda je Monika otišla na studij u Zagreb. Danas je mr. matematike i računarstva u Zagrebačkoj banci.


Izvor: slobodnadalmacija
Natrag
scroll to top