U Selcima 2.12. održan predizborni skup Kukuriku" />
Predizborni skup SDP-a u Selcima - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

U Selcima 2.12. održan predizborni skup Kukuriku koalicije na kojem se je prisutnima obratio nositelj X. izborne jedinice gosp. Arsen bauk.


 

Na terasi restorana „Ruzmarin" u Selcima, u petak 02.12.2011. održan je predizborni skup na kojemu su mještani Selca razgovarali sa kandidatima sa liste Kukuriku koalicije X. izborne jedinice za predstojeće parlamentarne izbore. 


Predsjednik županijskog odbora SDP-a i ujedno prvi sa ove liste i ovoga je puta nastojao svim prisutnima strpljivo odgovoriti na sva postavljena pitanja. Ponovno su se otvorila neka stara pitanja, kako riješiti problem „Jadrankamena" koji je unatoč novoj upravi i dalje u vrlo teškoj situaciji, kako riješiti problem hotela u Povljima koji u vlasništvu privatnika već dugi niz godina zjapi prazan i propada, dok su se nekada „Povlja" njim ponosila. Arsen Bauk je dobro upoznat sa glavnim problemima naše općine, ali i našeg otoka i ohrabrio je prisutne kako za sve postoji riješenje, štoviše nekoliko mogućih, ali važno je odabrati ono pravo i zato su oni tu za nas.


 


Osim lokalnih problema raspravljalo se i o nizu onih sa kojima se danas suočava cijela nacija, ali i o stavu SDP-a i njihovih koalicijskih partnera o ulasku u Europsku Uniju. Njihov stav je poprilično jasan, ali ipak, naglasio je Bauk, o ulasku Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske Unije odlučuju sami građani na referendumu.


Ovaj događaj je neosporno, tek nekoliko dana prije parlamentarnih izbora, ohrabrio sve prisutne i dao im vjeru da može biti bolje, a Kukuriku koalicija će, zajedničkim snagama, dobiju li povjerenje hrvatskih građana na parlamentarnim izborima u nedjelju učiniti sve da naše „sutra" bude mnogo bolje od onoga što imamo danas i što nam trenutna vlast ostavlja u naslijeđe.Natrag
scroll to top