Obavijest za iznajmljivače - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Obavijest za iznajmljivače


Poziv za zajedničko ažuriranje svih smještajnih kapaciteta na području općine Selca na web stranici TZO Selca!


 

Dragi iznajmljivači,


OVO JE POZIV NA ZAJEDNIČKO AŽURIRANJE SVIH SMJEŠTAJNIH KAPACITETA NAŠE TURISTIČKE ZAJEDNICE NA PODRUČJU OPĆINE SELCA ZA OGLAŠAVANJE SMJEŠTAJNIH OBJEKATA NA WEB STRANICAMA TZO SELCA (SUMARTIN, POVLJA, PUNTINAK)


i za potrebe ažuriranja matičnih podataka sustava TZ za prijavu/odjavu gostiju i naplatu boravišne pristojbe i članarine,


Jeste li znali da 60% gostiju iz srednje Europe isključivo preko Interneta vrši odabir odredišta i ostalih usluga za odmor?
Ako ste već davno prepoznali i sebi uredili ovaj način promidžbe svog smještaja, molimo Vas, da nam samo dostavite sve aktualne podatke i fotografije sukladno specifikaciji u privitku.


Za one čiji smještaj do sada nije ažuriran ili uopće nije na  Internetu:
Nećete biti dostupni gostima ako hitno ne uredite i aktualizirate svoje oglašavanje putem Interneta!Vaša Turistička zajednica promovirat će Vaš smještaj na svojim web stranicama www.tzoselca.hr i na www.croatia.hr ako 


od 08.03. do najkasnije 18.03.2011. dostavite svoje ažurirane podatke i fotografije smještaja u domaćinstvu


 


naravno, uz uvjet da redovito podmirujete svoje obveze prema TZ. Troškovi ovog „pozicioniranja na web stranicama TZO Selca" iznosit će po smještajnom objektu oko 400 kn. Ukoliko mislite sudjelovati u ovom projektu, preuzet ćete na sebe pola tih troškova u iznosu od 200 kn, kada nam donesete materijale, isključivo po tehničkoj specifikaciji i ostalim dokumentima u privitku i u zadanom roku. Mi ćemo Vam izdati uplatnicu na ime projekta u spomenutom iznosu. TZO Selca će ovaj projekt (su)financirati sa nekoliko desetaka tisuća kuna, od toga 10-15 tisuća kuna samo za aktualiziranje web stranice TZO bez stavljanja smještaja.


Za sva pitanja u vezi ažuriranja podataka, (po potrebi) snimanja vašeg smještajnog objekta na licu mjesta i po tehničkoj specifikaciji u privitku i sve ostalo Vam na raspolaganju stoji naša vanjska suradnica u ovom projektu, Anamarija Ursić, mobitel. 091/7913-461.


Gotove materijale nam dostavite od 08. ožujka nadalje ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.30 do 12.30 sati u naš ured, znači u regularno predsezonsko radno vrijeme sa strankama. U ponedjeljak, 07.03. će naš ured zbog sastanka u Supetru biti zatvoren.


Nadamo se dobrom odazivu na ovaj važan projekt, srdačno pozdravljamo!


 


 


TOURIST BOARD OF MUNICIPAL SELCA, BRAČ


TZO SELCA


Irena Filipec-Ursić, mag.


direktor


 


Sumartin bb


21426 Sumartin


tzoselca@st.t-com.hrNatrag
scroll to top