Splitska banka generalni sponzor - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Splitska banka generalni sponzor


U akciji prikupljanja sredstava za nabavku novih računala za informatički kabinet osnovne škole Selca, Splitska banka sudjelovala s 25.000 kn i time postala generalni sponzor.


 

Osnovna škola Selca posjeduje modernu zgradu koja u potpunosti zadovoljava prostorne potrebe, problem je nažalost oprema koja je s godinama postala zastarjela i neadekvatna.


Ponajviše "uskraćen" kabinet je upravo učionica za Informatiku. Oprema koja je trenutno bila na raspolaganju školi starija je preko 10 godina i više ne služi svrsi. Ono što smo najbrže i najdjelotvornije mogli napraviti je organiziranje prikupljanja donacija kojima bi se informatički kabinet osuvremenio  i obnovio te tako zadovoljavao sve zakonske standarde za izvođenjem ove discipline u osnovnoškolskom obrazovanju.


Osim Splitske banke koja je generalni sponzor  opremanja Informatičke učionice, akciji su se priključili Županija Splitsko-dalmatinska i Općina Selca.


Ukupno je prikupljeno 50.000,00 kn. Nakon što se nova računala istaliraju o tome ćemo vas obavijestiti putem naše stranice.


Za selca.hr


Ivan MarijančevićNatrag
scroll to top