Već tradicionalno, osmu godinu za redom, Nastavn" />
Svjetski dan srca - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Već tradicionalno, osmu godinu za redom, Nastavni zavod za javno zdravstvo SDŽ u suradnji sa kardiolozima KBC Split prigodnim programom i aktivnostima sudjeluje u obilježavanju svjetskog dana srca


 

Ove godine Služba za epidemiologiju kroničnih masovnih bolesti u suradnji s Ispostavama Nastavanog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije proširila je akivnosti na gradove u kojima Zavod ima svoje ispostave i tako program učinila dostupnijim svim stanovnicima naše županije.
Tako će u Splitu, Sinju, Imotskom, Trogiru, Omišu, Makarskoj, Jelsi na Hvaru i Supetru na Braču, 26. rujna u vremenu od 10 do 12 sati, djelatnici Zavoda organizirati prigodno mjerenje krvnog tlaka, tjelesne težine, visine i opsega struka, te određivanje indeksa tjelesne mase svim zainteresiranim građanima. Također će se dijeliti prigodni promidžbeni materijali, a moći će se dobiti i korisni savjeti za očuvanje zdravlja i sprječavanje razvoja srčanožilnih bolesti.

Na Braču će se ovaj dan obilježiti u Supetru na središnjem dijelu rive gdje će od 10-12 sati građanima na raspolaganju biti Dr. Nađan Šerić i njegov tim iz Zavoda za javno zdravstvo.


Izvor: www.braconline.com.hrNatrag
scroll to top