Sljedeći link je rezultat kreativiteta, kontakat" />
Promidžbene aktivnosti ureda TZO Selca - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Sljedeći link je rezultat kreativiteta, kontakata, organizacije i konačno rada TZO Selca kao i odlično uspostavljene suradnje!


 

Akcija samog razgledavanja naše općine bila je intenzivna i puna korisnih informacija za sve i trajala je od petka 11.06. do nedjelje 13.06., dok je sami link već u ponedjeljak u 18:00 bio gotov. Isti je proslijeđen na više dobroposjećenih mjesta na drugim stranicama (facebook itd.)


 


Ukoliko želite pogledati o čemu se radi slijedite niže navedeni link!


 


http://www.kroatieninfo-news.de/die-insel-brac-unser-reisebericht-uber-die-gemeinde-selsa-und-umgebung/


 


Delegacija zahvaljuje na financijskoj potpori, suradnji i gostoprimstvu. Taj je link jedna od naših vizitkarta / putopisa / preporuka odnosno reklama za cijelu našu općinu na njemačkom, koju možemo pokazati svakom njemačko-govornom gostu. Izvještaj od Danca na više jezika slijedi ovih dana.


 


Prezentacija naše općine na webu je izuzetno važna i bitna i zato Općina Selca podržava ovakve inicijative.


Također zahvaljujemo Gđi. Ireni Filipec - Ursić, direktorici TZ-a koja je ujedno inicijator i glavni organizator ove akcije. Pohvalno je napomenuti da su naši iznajmljivači i ugostitelji izašli u susret ponudivši besplatni smještaj i prehranu za naše blogere te na taj način doprinijeli realizaciji ovog projekta.Natrag
scroll to top