Obavještavamo vas da će se u Selcima ubrz" />
Mesnica Pivac dolazi i u Selca - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Obavještavamo vas da će se u Selcima ubrzo otvoriti mesnica " Pivac " u neposrednoj blizini tržnice Selca.


 

Ubrzo možemo očekivati otvorenje mesnice " Pivac " koja je već započela s uređenjem poslovnog prostora i prilagođavanjem prostorija svojoj djelatnosti prodaje mesa i ostalih mesnih prerađevina.


Ovim će se u našoj općini zasigurno osigurati kvalitetna opskrba uz povoljnije cijene što je iznimno važno za većinu stanovništva koje je prije u nabavku odlazilo u udaljena mjesta na otoku a nerijetko  i u Split ili Makarsku.


 


Sada već davne 1952. god. u gradu Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori otvoren je prvi službeni mesarski obrt zasnovan na tradiciji obrade i sušenja mesa po recepturi koja se prenosila s generacije na generaciju. Od maloga obrta do danas izrasli smo u jednu od vodećih mesnih industrija u Republici Hrvatskoj. Danas je brand Pivac sinonim za vrhunske suhomesnate delicije što ih predvode pršut, panceta i kraški vrat. Pored suhomesnatoga programa MI Pivac bavi se i proizvodnjom polutrajnih i trajnih proizvoda kao i svježega mesa, koji putem razvijene mreže distributivnih kanala stižu do kupaca diljem regije. Grupaciju Pivac danas također čine i PPK-Karlovačka mesna industrija d.d. kao i Dalmesso d.o.o. Klis.


Na putu prema poziciji vodeće mesne industrije u ovom dijelu Europe Pivac se vodi idejom razvijanja mreže distribucije proizvoda, prilagođavanja zahtjevima poslovnih partnera, zadovoljavanja svih higijenskih, veterinarskih i ekoloških standarda u skladu s europskim normama, a sve u svrhu zadovoljstva naših sadašnjih i budućih kupaca.


S više od 400 zaposlenika u Mesnoj industriji "Braća Pivac" i preko 800 u grupaciji Pivac, činimo jednu od najrespektabilnijih i najvećih obiteljskih mesnih industrija u ovom dijelu Europe te svoj rast i razvoj nastavljamo na čvrstim temeljima kvalitete i tradicije.


Izvor: www.pivac.hrNatrag
scroll to top