Početak vrhunskog programa kulturne zime nije pr" />
Dan kazališta u Selcima... - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Početak vrhunskog programa kulturne zime nije prepoznat kod publike!


 

Dan kazališta u Selcima, 11. prosinca uz gostovanje Gradskog kazališta mladih iz Splita - održao se. To je nažalost sve što se može reći i napisati o ovom izvrsnom događanju koje nam je bilo ponuđeno u okviru Božićno - novogodišnjeg programa.


U jutarnjim satima djeca su zbilja uživala u edukativnoj predstavi - mjuziklu "Muke po bontonu"! U večernjim satima odigrala se je jedna od najpoznatijih uspješnica GKM-a "Mali libar Marka Uvodića Splićanina". Ta predstava je svoju premijeru doživjela sredinom 90-ih u vrijeme ratnih zbivanja i svugdje gdje je odigrana izazvala je brojne pohvale i oduševljenje kako publike tako i kritičara.


U našim Selcima imali smo priliku uživati u vrhunskom komadu s vrhunskim glumačkim ansamblom, dovoljno je spomenuti ime Filip Radoš!


Ali naglasak je na "imali smo priliku", priliku koju je iskoristilo manje od 40 gledatelja. Dali je možda bila u pitanju slaba promocija, možda recesija, možemo samo pretpostavljati ali konačni zaključak je da je kod nas najvjerovatnije nastupila "opća depresija".


U Subotu, 19. prosinca ugošćavamo jedan od ponajboljih orkestara u RH, orkestar gradske glezbe Zvonimir iz Solina. Orkestar je to koji će vas zasigurno ostaviti bez teksta. Nadam se za više posjetitelja nego jučer...


Urednik: Ivan MarijančevićNatrag
scroll to top