Novootvorena poliklinika Pyria Medica u Supetru " />
Otvorena zdravstvena poliklinika u Supetru - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Novootvorena poliklinika Pyria Medica u Supetru nudi brojne usluge koje do sada nismo imali prilike obavljati na otoku. Kontakt tel. 635-073


 

Poliklinika Pyria - Medica osnovana je s namjerom da se na otoku na jednome mjestu ujedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu pacijentima pruži najbolja zdravstvena usluga.


Stanovnici otoka Brača više ne moraju za specijalističke preglede odlaziti u Split, doktori specijalisti dolazit će njima. Poliklinika se nalazi u Supetru i to na adresi Put Vela luke 2.


Pouzdana i pravovremena dijagnostika preduvjet je uspješnog liječenja. Suvremenim načinom života čovjek ima sve manje vremena za sebe i svoje zdravlje. Poznato je da postoje razni rizici koji utječu na čovjekovo zdravlje a koji se mogu liječničkim pregledom na vrijeme otkriti i liječiti. Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje redovite sistematske preglede radi ranog otkrivanja rizika i početka bolesti, a samo redovitim pregledima osiguravamo zdrav i uspješan život.

Poliklinika u Supetru pruža usluge prevencije, dijagnostike i liječenje interniste gastroenterologa i kardiologa, specijaliste fizijatra, ginekologa, ortopeda, neurologa, radiologa, sistematske pregleda i laboratorijske analize. U ugodnom prostoru klinika osigurava usluge na suvremenim medicinskim uređajima i svojim pristupom će nastojati promijeniti pogled na liječnike i medicinske postupke na koje smo nažalost do sada navikli.

Kontakt telefoni su: Tel/fax 021 635-073, mob 091 3325 620091 3325 612.

Izvor:   www.otok-brac.infoNatrag
scroll to top