U tijeku je postupak zaprimanja pisama namjere z" />
Obavijest za potencijalne investitore - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

U tijeku je postupak zaprimanja pisama namjere za nekretninu u vlasništvu Općine Selca "Didolića dvori" Površina zemljišta iznosi 2.366 m2 koje se nalazi u samom centru mjesta Selca.


 

Prodaje se nekretnina u vlasništvu Općine Selca - « Didolića dvori «  koja se sastoji od glavne zgrade i niza pomoćnih građevina.


 


Glavna građevina je starija od 100 godina a sastoji se od prizemlja površine 264 m², I kata površine 222 m² II kata površine 188m2 te potkrovlja površine 119 m².


 


Izgled i stanje same građevine možete pogledati u priloženim fotografijama a pomoćne građevine su u ruševnom stanju. Uz zgrade se prodaje i pripadajuće ograđeno zemljište površine 2.366 m².


 


Nekretnine imaju svojstvo spomenika kulture temeljem Rješenja Ministarstva kulture Republike Hrvatske od 7. kolovoza 1997. godine.


 


Navedene nekretnine se mogu koristiti (izgraditi) u svrhu hotelskog smještaja, doma za starije i nemoćne ili neku drugu namjenu.


 


Molimo da cijenjene ponude, odnosno pisma namjere, dostavite na elektronsku adresu: info@selca.hr ili putem klasične pošte na sljedeću adresu: OPĆINA SELCA - Trg Stjepana Radića 5 - 21425 Selca.


 


Ponuđene nekretnine mogu se razgledati svaki dan uz prethodnu najavu na broj: (021) 622-663 ili (091) 3333-484.


FOTO GALERIJA:


 


 


Didolića dvori


Didolića dvori


Didolića dvori


Didolića dvori


 


Didolića dvoriNatrag
scroll to top