Zahvaljujemo na brojnim pohvalam" />
Obavijest o nadogradnji portala - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Zahvaljujemo na brojnim pohvalama portala koje su upućene Općini. Mi idemo dalje u nastojanjima da Vam pružimo što više kvalitetnih informacija o našoj Općini i ljudima u njoj!


U tijeku su pripreme za redizajniranje naše Internetske stranice. Osim postojećih sadržaja našim korisnicima namjeravamo ponuditi više informacija o Osnovnoj školi, Dječjem vrtiću, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu, Općinskoj knjižnici, Župnim uredima (matica umrlih, vjenčanih i krštenih) i tome slično.


Također prijeko je potrebno « ažurirati » foto galeriju  a u svemu tome, naravno očekujemo i Vašu pomoć.


Tako ukoliko posjedujete bilo koju fotografiju, zanimljivi članak ili nešto slično slobodno nam dostavite putem E-mail -a  ili osobno. Svaki primljeni materijal ukoliko zadovoljava određene standarde biti će objavljen na našoj web stranici.


Uredništvo je izradilo svoju foto galeriju koja se prikuplja već duže vrijeme kao i sve ostale potrebne materijale za uređivanje stranica vrtića, knjižnice, škole, DVD-a… ali kako smo obećali prilikom puštanja u rad portala www.selca.hr da je ovo servis koji omogućava kvalitetnu komunikaciju između mještana i općinske uprave upravo zato i u ovom segmentu nadogradnje očekujemo vašu pomoć.


Unaprijed zahvaljujem na suradnji.


Vaš urednikNatrag
scroll to top