Obavijesti

Općina Selca je zaprimila Odluku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da je projektni prijedlog “Zaželi i ostvarimo zajedno”  prošao procjenu kvalitete koju donosi Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, te da su stvoreni preduvjeti za donošenje Odluke o financiranju.


Odobreno nam je 867.000,00 EUR (6,5 milijuna kuna) bespovratnih sredstava u 100%-tnom intenzitetu potpore.


Poziv “Zaželi – prevencija institucionalizacije” nastavak je dosadašnjeg programa “Zaželi – program zapošljavanja žena”, koji osigurava kontinuiranu podršku i potporu ranjivim skupinama društva.


Cilj je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva za 17 osoba koje će tako pronaći posao te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 102 krajnja korisnika u naseljima na području općine Selca, u sljedećem trogodišnjem razdoblju, koliko traje provedba projekta.


Nakon formalnog zaprimanja Odluke o financiranju i potpisivanju Ugovora pristupit će se objavi Javnog natječaja za zapošljavanje provoditelja programa (djelatnica), ali i Javni poziv prema krajnjim korisnicima programa Zaželi.


O svim novostima javnost će biti pravovremeno obaviještena putem web stranica Općine Selca i oglasnih ploča.


Natrag
scroll to top